Skip to content
Ciasta
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta piaskowe
Rolady
Serniki
Ciastka
Babeczki
Ciastka francuskie
Ciastka parzone
Drożdżówki
Pączki
Torty
Torty angielskie
Torty dekoracyjne
Torty standardowe
O nas
Kontakt
×
Ciasta
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta piaskowe
Rolady
Serniki
Ciastka
Babeczki
Ciastka francuskie
Ciastka parzone
Drożdżówki
Pączki
Torty
Torty angielskie
Torty dekoracyjne
Torty standardowe
O nas
Kontakt
Ciasta
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta piaskowe
Rolady
Serniki
Ciastka
Babeczki
Ciastka francuskie
Ciastka parzone
Drożdżówki
Pączki
Torty
Torty angielskie
Torty dekoracyjne
Torty standardowe
O nas
Kontakt
×
Ciasta
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta piaskowe
Rolady
Serniki
Ciastka
Babeczki
Ciastka francuskie
Ciastka parzone
Drożdżówki
Pączki
Torty
Torty angielskie
Torty dekoracyjne
Torty standardowe
O nas
Kontakt
Ciasta biszkoptowe
Tortoletka porzeczkowa
Na tortoletkę składają się warstwa ciemnego czekoladowego biszkoptu pokrytego śmietaną z prażonymi porzeczkami z cukrem. Całość przykryta jest jasnym biszkoptem waniliowym, warstwą śmietany, porzeczkami i słodką galaretką.