Skip to content
Ciasta
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta piaskowe
Rolady
Serniki
Ciastka
Babeczki
Ciastka francuskie
Ciastka parzone
Drożdżówki
Pączki
Torty
Torty angielskie
Torty dekoracyjne
Torty standardowe
O nas
Kontakt
×
Ciasta
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta piaskowe
Rolady
Serniki
Ciastka
Babeczki
Ciastka francuskie
Ciastka parzone
Drożdżówki
Pączki
Torty
Torty angielskie
Torty dekoracyjne
Torty standardowe
O nas
Kontakt
Ciasta
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta piaskowe
Rolady
Serniki
Ciastka
Babeczki
Ciastka francuskie
Ciastka parzone
Drożdżówki
Pączki
Torty
Torty angielskie
Torty dekoracyjne
Torty standardowe
O nas
Kontakt
×
Ciasta
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta piaskowe
Rolady
Serniki
Ciastka
Babeczki
Ciastka francuskie
Ciastka parzone
Drożdżówki
Pączki
Torty
Torty angielskie
Torty dekoracyjne
Torty standardowe
O nas
Kontakt
Rolady
Rolada chałwowa
Na roladę składa się ciemny biszkopt przełożony warstwą nadzienia z czarnej porzeczki i czekoladowej bitej śmietany z dodatkiem kruszonej chałwy. Rolada oblana jest polewą z ciemnej i białej czekolady oraz oprószona kawałkami chałwy.