Skip to content
Ciasta
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta piaskowe
Rolady
Serniki
Ciastka
Babeczki
Ciastka francuskie
Ciastka parzone
Drożdżówki
Pączki
Torty
Torty angielskie
Torty dekoracyjne
Torty standardowe
O nas
Kontakt
×
Ciasta
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta piaskowe
Rolady
Serniki
Ciastka
Babeczki
Ciastka francuskie
Ciastka parzone
Drożdżówki
Pączki
Torty
Torty angielskie
Torty dekoracyjne
Torty standardowe
O nas
Kontakt
Ciasta
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta piaskowe
Rolady
Serniki
Ciastka
Babeczki
Ciastka francuskie
Ciastka parzone
Drożdżówki
Pączki
Torty
Torty angielskie
Torty dekoracyjne
Torty standardowe
O nas
Kontakt
×
Ciasta
Ciasta biszkoptowe
Ciasta kruche
Ciasta piaskowe
Rolady
Serniki
Ciastka
Babeczki
Ciastka francuskie
Ciastka parzone
Drożdżówki
Pączki
Torty
Torty angielskie
Torty dekoracyjne
Torty standardowe
O nas
Kontakt
Rolady
Rolada orzechowa
Na roladę składa się lekko kakaowy biszkopt przełożony warstwą kremu orzechowego oraz kakaowej śmietany z dodatkiem prażonych orzechów arachidowych. Rolada obsypana jest drobnymi, prażonymi orzechami arachidowymi.